Az idő pénz

Minden jól működő vállalkozás célja, hogy üzleti partnereit minőségi termékek és szolgáltatások nyújtásával maximálisan kielégítse, ezzel elérje azok megelégedettségét, és ennek köszönhetően nyereséget termeljen magának. Napjainkban minden sikeres vállalkozásnak - üzleti céljai, működési folyamatai támogatására - szüksége van  informatikai (IT) rendszer működtetésére. A vállalkozás sikere nagyban függhet a hátteret jelentő, a célokat, folyamatokat, döntéseket előkészítő, kiszolgáló informatikai rendszer minőségétől, problémamentes működésétől.
A hibásan, rosszul működő, esetleg leálló informatikai rendszer hátráltatja, rosszabb esetben meg is béníthatja a vállalkozást, - és, mint tudjuk az idő pénz - ez akár óriási nyereségkiesést is eredményezhet.
A problémamentes működés és nagyfokú rendelkezésre állás alapfeltétele a rendszeres karbantartás, hibamegelőzés, és az esetlegesen mégis felmerülő hibák azonnali javítása.

Saját, vagy távoli rendszergazdával

A fenti feladatok elvégzésére a vállalkozások általában saját rendszergazdát szoktak alkalmazni.
Ez a következő terheket jelenti a vállalkozás számára:

   • A rendszergazdának fizetett szabadság jár, amely alatt nem áll rendelkezésre
   • A rendszergazda lebetegedhet, ekkor szintén nem áll rendelkezésre
   • Fizetését tetemes bérteher terheli, ami jelentős kiadás a cég számára
   • A rendszergazda továbbképzésének költségei is a vállalkozást terhelik
   • Munkaügyi problémák is előfordulhatnak

Általában elmondható, hogy kisebb hálózatok esetében, 30-40 számítógépig nem indokolt saját rendszergazda alkalmazása. A szélessávú internet és a távfelügyelhető informatikai rendszerek adta lehetőségeket kihasználva lehetőség nyílik arra, hogy Ön kiaknázza a távoli rendszerkarbantartás nyújtotta előnyöket.
Távoli rendszergazda alkalmazásával a fenti problémák mind kiküszöbölhetők. Nincs szabadság, betegség, bérteher, továbbképzési költség és munkaügyi probléma. Ezen felül a vállalkozás még  további előnyökhöz is jut:

   • Költséghatékony, előre tervezhető kiadás; fix havidíjas vagy eseti fizetési lehetőség
   • A távoli rendszergazda költségei leírhatók az adóból
   • Nagyfokú rendelkezésre állás
   • Gyors távoli munkavégzés, rugalmas, kötetlen munkaidőben
   • A helyszíni beavatkozások minimalizálása

Mi ennek a távfelügyeleti rendszernek, megoldásnak a tervezésében, kivitelezésében, üzemeltetésében tudunk - többek között - az Ön segítségére lenni. Távfelügyeleti munkánkat természetesen biztonságos, titkosított kapcsolaton keresztül végezzük, valamint kötelezettséget vállalunk arra, hogy a tudomásunkra jutott adatait, dokumentumait bizalmasan kezeljük, és azokat semmilyen módon nem adjuk át harmadik fél részére.

Internetes megjelenés

Napjaink egyik legnagyobb, legfontosabb médiája, információforrása, reklámfelülete az internet. Ezért is fontos, hogy vállalkozása megfelelő, hasznos tartalommal, letisztult, elegáns, bizalmat ébresztő, keresőoptimalizált weblappal jelenjen meg ezen a médián.
Költséghatékony, az Ön igényei szerint testreszabott, egyedi tervezésű weboldala elkészítésében, reklám bannerek készítésében, és vállalkozásának arculattervezésében is egyaránt állunk rendelkezésére.

Költségek

Az általunk kínált - lehetőség szerint távfelügyeleti - megoldás jóval költséghatékonyabb a szokásosnál. Szolgáltatásainkat az Ön igényei szerint, az Ön vállalkozására szabjuk. Ön választhatja ki, hogy fix havidíjas (átalánydíjas), vagy eseti fizetési lehetőségeink közül melyikkel kíván élni.

Velünk kisebbek és előre tervezhetőek lesznek kiadásai!
Érdemes minket választania!
  • Villamosipari szolgáltatások, meddőenergia gazdálkodás, költségei csökkentése érdekében
  • Építmények villamosipari villám-, tűz-, és érintésvédelmi felülvizsgálata
  • Informatikai szolgáltatások, vállalkozása zökkenőmentes működéséért
  • Munkavédelmi szolgáltatások, a biztonságos munkavégzés és munkakörnyezet érdekében
  • Tűzvédelmi szolgáltatások, tűz-, és tűzkárok megelőzéért